Avasta CAdFE iga-aastane gala 2024

13. juunil korraldas CAdFE oma kolmanda suvise katusepeo. Õhtune programm algas CAdFE presidendi Violaine Champetier de Ribes’i inspireerivate sõnadega, kes rääkis CAdFE erakordsest teekonnast ja tulevikupüüdlustest.

Seejärel pöördus sotsiaalminister Signe Riisalo osalejate poole, rõhutades sotsiaalsete algatuste ja koostöö tähtsust. Seejärel võttis sõna FICE (Eesti Välisinvestorite Nõukogu) president Peter Thomsen, kes andis ülevaate aasta tegevusest ja väärtuslikust partnerlusest FICE ja CAdFE vahel.

Sellele järgnes üksikasjalik ettekanne CAdFE tegevusest aastateks 2023-2024, milles Jean-Marc Salsa tõi esile CAdFE arvukad üritused ja algatused. Alice Järvet tutvustas Elizaveta Puzirevska ja tema Mini Grown projekti, kuna ta ei saanud osaleda. Elizaveta on meie teise Ukraina naistele suunatud ettevõtluskonkursi võitja Eestis. Eelmise aasta võitjate Fruitiki meeskond võttis samuti sõna, et rääkida oma teekonnast ja saavutustest pärast võitu.

Prantsuse suursaadik Emmanuel Mignot pidas kõne, milles tunnustas CAdFE panust Eesti prantsuse kogukonda. Samuti väljendas Ukraina suursaadik Maksym Kononenko oma tänu CAdFE toetuse eest Ukraina ettevõtjatele ja kogukonnale üldiselt. Järgnes liigutav hetk, kui Ukraina suursaadiku poeg Mykola Kononenko luges prantsuse keeles Victor Hugo luuletuse, lisades õhtule kultuurilise hõngu.

Lõpetuseks, pärast möödunud aasta edule mõtisklemist, vaatasime CAdFE tulevikku. Külalisi kutsuti üles hääletama oma lemmikürituse tüübi poolt, aidates kujundada ühingu järgmist programmi.

Pärast vihma paistis päike ja meie külalised nautisid terrassil puhvetit ja jooke lõõgastavas õhkkonnas. See oli suurepärane õhtu, kus sai suhelda ja luua võrgustikke ning mis oli sobiv viis meie teise tegevusaasta lõpetamiseks, mis lubab ka tulevast hooaega.

Täname teid, et osalesite CAdFE teise aastapäeva suvisel katuspeol! Teie kohalolek tegi õhtu tõeliselt eriliseks. Me hindame teie toetust ja ootame teid järgmisel hooajal taas.

Kas soovite anda oma panuse CAdFE tulevikku? Ärge mõelge kaks korda. Astu liikmeks või pikenda oma liikmestaatust hooajaks 2024/2025! Kui tellid enne juuni lõppu, saad 20% allahindlust.
Registreerimisvorm : https://www.cadfe.ee/join-us

Võta meiega ühendust!

✉ contact@ccife.ee

Laadige alla CCIFI Connect rakendus

Kiirendage oma äritegevust tänu Prantsuse ettevõtete esimesele eravõrgustikule 94 riigis: 119 koda | 33 000 ettevõtet | 4000 üritust | 300 komiteed | 1200 eksklusiivset eelist Eksklusiivselt Prantsuse kaubandus-tööstuskodade liikmetele välismaal,avastage CCIFI Connect rakendus.

Hoidke end kursis!

Hoidke end kursis koja viimaste uudistega, et te ei jääks vahele ühestki eelseisvast üritusest.

Valmistatud by Cycoma

Copyright 2024 Chambre de Commerce et d’Industrie France Estonie